Vacatures
menu
"Wij zoeken altijd actief naar een evenwicht in belangen. We zijn onafhankelijk, betrokken en bevlogen. Wij denken, we doen, en dit zijn de mensen die daarbij het verschil maken."  


Carlo Bot
Carlo Bot
Senior adviseur contractbeheer

Open en integer in gesprek zijn en blijven. Ik luister graag naar de zaken die spelen en stel me graag flexibel op om creatief mee te denken om (maatwerk) oplossingen aan te dragen. Door open en met veel gevoel voor kosten naar projecten te kijken kom ik in gesprek altijd tot oplossingen voor de korte en lange termijn.

De aflopen jaren heb ik veel ervaringen opgedaan en geleerd van opdrachtgevers bij gemeenten en in de zorgsector.
Ik wil deze kennis nu verder ontwikkelen bij Forseti en de kennis die ik heb verder delen.
Het plezier en de vrijheid die ik door mijn werk voor reizigers kan bieden geeft mij elke dag de energie om met veel plezier in het vervoer werkzaam te zijn.

Naast mijn werk haal ik ook veel energie en motivatie uit mijn privé leven. Naast mijn gezin en honden besteed ik veel tijd aan mijn hobby’s, tennissen, lezen en wandelen. Ik besteed ook graag tijd aan een lekker glaasje en een goed bord eten.

Daan Stevens
Daan Stevens
Strategisch adviseur vervoer

Ik kom uit de wereld van openbaar vervoer (Transdev) en ben altijd wel bezig geweest met de inclusiviteit van publiek vervoer. Door innovaties en soms anders denken ontstaan steeds weer nieuwe kansen om klantvriendelijker, flexibeler en inclusiever vervoer te organiseren. Het is de kunst om steeds de juiste mix te vinden tussen klantbehoeften, commerciële en maatschappelijke belangen en daarnaast de juiste inzet van middelen en technieken. Dat boeit me, omdat het uiteindelijk de werkelijke kwaliteit van leven van mensen kan verbeteren.

In mijn vrije tijd zit ik op mijn racefiets, loop ik hard, of trek ik erop uit met mijn gezin.

Erika Damen
Erika Damen
Consulente doelgroepenvervoer

Na vele jaren in de retail sector gewerkt te hebben, zocht ik naar een functie waar ik weer in contact zou zijn met mensen. Dit persoonlijke contact en het helpen van mensen mistte ik, vooral na het stoppen van mijn eigen praktijk als therapeute.

Als consulente doelgroepenvervoer werk ik voor verschillende gemeentes. We behandelen aanvragen en nemen besluiten. We hebben dagelijks contact met gemeentes, scholen, ouders en vervoerders.

Zowel de branche als het vak is voor mij nieuw, elke dag leer ik nieuwe dingen. Mensen helpen en begeleiden zit in mijn DNA, door mijn verleden ben ik ervaringsdeskundige op vele vlakken en heb ook vele casussen voorbij zien komen tijdens de jaren dat ik als therapeute werkte in mijn eigen praktijk. Als consulente hoop ik dat leerlingen vertrouwen krijgen in hun eigen kunnen, waardoor ze later zelfverzekerder en zelfstandiger de wereld kunnen gaan ontdekken.

In mijn vrije tijd breng ik zoveel mogelijk door met mijn gezin. Samen proberen we van elke dag een feestje te maken.

HARALD FABER
Harald Faber
Directeur Forseti

Tijdens gesprekken en discussies met mensen, ben ik het liefst op zoek naar tegenstellingen die ervoor zorgen dat we niks over het hoofd zien. We zijn dan bewust bezig om samen nieuwe kansen te creëren. Dit geeft mij energie om kansen bij verschillende processen zowel privé als zakelijk goed te benutten.

Ik vind het een uitdaging om nieuwe ontwikkelingen in gang te zetten, kansen te ontplooien en nieuwe werkterreinen te verkennen. Daarin word ik gedreven door het neerzetten van resultaten in een mensgerichte organisatie met en voor onze klanten. Het ontdekken van de drijfveren van anderen en deze dan combineren met die van jezelf geeft de mooiste combinaties!

Forseti heb ik zelf mogen ontwikkelen tot wat het nu is. De plek, organisatie, mensen, passie, inhoud en beleving die we met z’n allen neerzetten maakt mij iedere dag weer trots om hieraan mee te mogen werken.

In mijn vrije tijd doe ik het liefst veel met leuke mensen. Allereerst geniet ik heerlijk van de momenten met mijn gezin waarin we samen op pad gaan en avonturen beleven. In de zomer zijn de weekenden gevuld met tennis en hockey maar ben ik ook graag fysiek bezig in de tuin.

Hinke Swaans
Hinke Swaans
HR adviseur

Mijn drijfveer is om het beste uit collega’s en de organisatie naar boven te halen. Mensen laten doen wat ze leuk vinden (en meestal is dat ook waar ze goed in zijn). Dat zorgt voor werkplezier bij collega’s en daar word ik dan weer blij van.

We hebben bij Forseti veel aandacht voor het individu. Waar iemands vuurtje van aangaat is namelijk voor iedereen weer anders. Ik vind het een uitdaging om samen met mijn collega op zoek te gaan naar wat dat is en hoe je daar kunt komen waar je graag wilt zijn. En kleine stapjes zijn ook stapjes…

Mega leuk om vanuit mijn rol als HR adviseur de spil te zijn tussen de organisatie en de collega’s. Waar willen we naartoe en hoe komen we daar met z’n allen? Ik voel me hier helemaal thuis in een team van fijne, hardwerkende mensen die altijd openstaan voor een goed gesprek, grapje of een potje tafelvoetbal.

Naast mijn werk ga ik er graag op uit met mijn gezin en sta ik in het weekend de kinderen aan te moedigen op het hockeyveld. Ik hou van borrelen en eten met vrienden. Elke week hardlopen is daarom zeker een goed idee en dat doe ik liever ook niet alleen 😉

Jeroen van der Linden
Jeroen van der Linden
Accountmanager Doelgroepenvervoer

Na lange tijd werkzaam te zijn geweest bij diverse uitgevers was het tijd voor een nieuwe stap. Ik was op zoek naar een uitdagende functie bij een bedrijf waar het contact met de klant weer echt centraal staat.

Met mijn start bij Forseti als accountmanager doelgroepenvervoer voelde het alsof diverse puzzelstukjes op zijn plaats vielen. De juiste energie, beschikbare vakkennis en mooie producten vormen voor mij de perfecte mix om mee te werken. Ook de gedachtegang dat iedereen recht moet hebben op een passende vorm van vervoer, en dat we streven naar zelfredzaamheid spraken me zeer aan.

De branche van doelgroepenvervoer is voor mij echt nieuw, maar met de informatie vanuit mijn collega’s en zeer fijne begeleiding hoop ik het me snel eigen te maken.

In mijn vrijetijd breng ik veel tijd door met mijn gezin en rijd ik geregeld een rondje met mijn motor.

JOANITA HOEGEN
Joanita Hoegen
Senior adviseur aanbestedingen / Coördinator Outsourcing Leerlingenvervoer

Na mijn studie (Commerciële Economie & Internationaal Management) ben ik heel toevallig in het personenvervoer terecht gekomen. Inmiddels heb ik veel kennis en affiniteit opgebouwd met deze vorm van dienstverlening. Met de ervaring dat ik heb opgedaan in het vervoer, heb ik bewust gekozen om de overstap te maken naar advies.

Een goede vertrouwensband met de klant is belangrijk. Je moet weten wat de wensen en behoeften zijn van de klant, wij kunnen hier dan goed op inspelen. Tevens is het belangrijk om de ontwikkelingen op de markt te blijven volgen. Wij kunnen dan onze klant voorzien van de laatste ontwikkelingen maar het is ook goed voor mijn eigen ontwikkeling.

De projecten waar ik aan werk vind ik leuk en voel me erg betrokken. Mijn kennis en ervaring deel ik graag met de klant. Ik wil een zo’n goed mogelijk advies geven over een bestek waar de klant weer een aantal jaren naar tevredenheid mee verder kan. Als dan aan het einde van een opdracht de klant met een goed gevoel terugkijkt naar het traject maar ook naar de toekomst, dan krijg ik daar weer energie van om verder te gaan.

In mijn vrije tijd doe ik te veel in eigenlijk te weinig tijd. Ik ben dan druk met mijn gezin, huis, tuin, fietsen en tennissen.

Linda Bloksma
Linda Bloksma
Consulente doelgroepenvervoer

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier in de reisbranche en financiële wereld gewerkt. Het contact met mensen stond hierbij altijd centraal en daar haal ik veel energie uit.

Als consulent doelgroepenvervoer werk ik voor verschillende gemeenten. We behandelen aanvragen en nemen besluiten. Dagelijks hebben we contact met gemeentes, scholen, ouders en vervoerders.

Het is voor mij een geheel nieuwe branche en elke dag leer ik weer nieuwe facetten van het leerlingenvervoer. Een vakgebied waar stiekem toch wel veel bij komt kijken, maar daardoor elke dag weer afwisselend en dynamisch is.

In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennisbaan, spreek ik graag met vrienden af om te gaan borrelen en breng ik veel tijd door met mijn gezin. Met twee kleine kinderen is er nooit een saai moment.

Maartje van Bussel
Maartje van Bussel
Junior Data Analist

Na het afronden van mijn studie Business Analytics & Management aan de Erasmus Universiteit zocht ik naar een leuke functie op het snijvlak tussen Business en Data. Ik vind het leuk om mensen te helpen en inzichten te bieden in hoe data-gedreven werken kan bijdragen aan verhoogde efficiency. Wat mij aansprak bij Forseti, is dat je echt de ruimte krijgt om mee te bouwen aan de toekomst, waarin data een steeds grotere rol zal spelen.

Het werken met data zie ik als één grote puzzel, waarbij je patronen kan ontdekken en verbanden kan leggen. Op die manier wil ik inzichten creëren die de basis kunnen vormen voor de optimalisatie van bestaande oplossingen. Ik verdiep me graag in de verschillende processen over de gehele breedte van de organisatie. Zo kan ik met mijn collega’s meedenken hoe we door middel van analytics en automatisering hun werk makkelijker kunnen maken.

In mijn vrije tijd ben ik veel bij Scouting te vinden, waar ik leiding ben van een leuke groep scouts. Daarnaast breng ik graag tijd door met vrienden of familie en spelen we vaak bordspellen.

Melynn Spierings
Melynn Spierings
Officeassistent

Als officeassistent vind ik voldoening in een vlotte uitvoering van dagelijkse kantooractiviteiten en het ondersteunen bij diverse administratieve taken. Mijn plezier haal ik uit het oplossen van uitdagende problemen, het coördineren van verschillende taken en het assisteren van collega’s om de algehele productiviteit te verhogen. Het beheren van agenda’s, organiseren van vergaderingen en het bijhouden van belangrijke documentatie zijn enkele van mijn kernverantwoordelijkheden. Mijn doel is om een gestroomlijnde en ondersteunende omgeving te creëren, waarin het team efficiënt kan werken en succesvolle resultaten kan behalen.

Buiten mijn werk geniet ik van mijn gezin en vrienden en sta ik wekelijks op het softbalveld. Ook kan ik erg genieten van een lange wandeling en hoop ik de racefiets weer wat vaker uit de schuur te trekken.

Michelle Megens
Michelle Megens
Frontoffice medewerker doelgroepenvervoer
Natasja Govers
Natasja Govers
Kwaliteitsmedewerker

Als kwaliteitsmedewerker bij Forseti zet ik me graag in voor goed en professioneel doelgroepenvervoer. Ik ga op zoek naar de balans tussen een zo comfortabel mogelijke rit voor gebruikers en een efficiënte maar verantwoorde organisatie van het doelgroepenvervoer voor opdrachtgevers en vervoerders.

Dit doe ik door in mijn rol processen rondom het doelgroepenvervoer te onderzoeken en waar mogelijk te optimaliseren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het in kaart brengen van knelpunten bij het facturatieproces van vervoerders, een onderdeel dat onder contractbeheer valt. Samen met collega’s onderzoeken we welke oplossingen het best passend zijn. Ook gaan onder andere het bewaken van de toepassing van privacywetgeving (AVG), het begeleiden van implementatietrajecten outsourcing leerlingenvervoer en het behandelen van bezwaren, tot mijn takenpakket horen.

Binnen het doelgroepenvervoer richt ik me op het slaan van bruggen tussen beleid en praktijk en tussen betrokken partijen onderling. Voor mij gaat het optimaliseren van processen namelijk altijd samen met het verbinden van gedeelde kennis en ervaring.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om veel buiten te zijn. Ik wandel, doe aan yoga en fitness in de bossen. Ook lees ik graag en breng ik veel tijd door met familie en vrienden.

Nikki van Luijk
Nikki van Luijk
Frontoffice medewerker doelgroepenvervoer

Deze baan sprak me meteen aan omdat het enorm divers is. Geen enkele dag is hier hetzelfde. Je bent het eerste aanspreekpunt en dit klantencontact spreekt me enorm aan.  Daarnaast vind ik het dan ook leuk om iedere dag met mijn collega’s alles weer op rolletjes te laten verlopen. 

Naast het werk spendeer ik graag tijd met de hond en lees ik graag een boek, bij voorkeur in de zon. Ook staat lekker eten hoog op het lijstje. 

Pablo Ottenhof
Pablo Ottenhof
Frontoffice medewerker

Als frontoffice medewerker ben je het eerste aanspreekpunt binnen een organisatie. Dagelijks spreek je nieuwe mensen of kom je voor nieuwe uitdagingen te staan, kortom geen enkele dag is hetzelfde. Daarnaast moet er tussen het werk door ook ruimte zijn voor een lolletje of een praatje. Je ziet je collega’s tenslotte bijna elke dag. Die combinatie maakt het voor mij een leuke en uitdagende baan!

In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd in de keuken, lees ik wat of ben ik druk bezig met het gezelliger maken van mijn woning.

RENSKE GERRITSEN
Renske Gerritsen
Medewerker onderzoek en contractmanagement

Tijdens en na mijn opleiding Commerciële Economie kwam ik erachter dat ik erg geïnteresseerd ben in het doen van onderzoek. Deze interesse bleef in mijn achterhoofd hangen bij het zoeken naar een baan en zo ben ik bij Forseti terechtgekomen. In mijn functie houd ik me dagelijks bezig met het beheren van contracten waarbij ik er blij van word als alle zaken kloppen. Natuurlijk gebeurt het ook dat niet alles in een keer klopt, dan ga ik graag de uitdaging aan om de onderste steen boven te krijgen.

Ik vind de wereld van het personenvervoer ontzettend interessant en ik zie nog meer dan genoeg mogelijkheden om mezelf binnen Forseti verder te ontwikkelen. Elke dag biedt weer nieuwe vraagstukken die ik met veel energie, nieuwsgierigheid en vastberadenheid op wil lossen. Daar ga ik net zo lang mee door totdat de klant tevreden is.

In mijn vrije tijd geniet ik van leuke mensen, zonnige terrassen en sport ik regelmatig.

RONALD DERKS
Ronald Derks
Senior adviseur contractbeheer

Eerlijkheid duurt het langst! Dit geldt zeker voor het beheren van contracten. Ik bekijk graag wat juist is en geniet ervan als contractpartijen samen werken aan een goede uitvoering tegen de juiste kosten. Het kan altijd beter! Ik ben altijd bewust bezig met de mogelijkheden om de verhouding prijs/kwaliteit en de efficiency in relevante processen te verbeteren.

Ik krijg energie van alles dat me uitdaagt tot creativiteit. Ik ben nieuwsgierig en onderzoekend. Tijdens mijn carriëre heb ik aan diverse kanten van de tafel mogen zitten waardoor ik veel kennis heb opgedaan in het leerlingenvervoer. Dit heeft mij de mogelijkheid gegeven om mezelf te blijven uitdagen en verder te ontwikkelen.

Bij Forseti werk ik samen met een leuk team. Samen streven we naar betrouwbare en hoogwaardige dienstverlening. Hierdoor voel ik me ook extra betrokken bij de opdrachten die ik uitvoer voor de klant. We denken niet alleen aan nu maar ook aan de toekomst.

In mijn vrije tijd rijd ik graag op mijn motor en speel ik tennis. Ik houd van lekker eten, zonneschijn en fijn gezelschap.

Sjors Bes
Sjors Bes
Junior adviseur

Met een studie Mobiliteit achter de rug, waarbij ik al eerder stage liep bij Forseti, ben ik nu terug bij dit mooie bedrijf. Vanuit een algemene interesse in mobiliteit en ov ben ik steeds meer in aanraking gekomen met de thema’s publieke mobiliteit en inclusiviteit in personenvervoer – zonder daarbij die brede blik op mobiliteit en de wereld te verliezen.

Als junior adviseur bij Forseti versterk ik het team bij uiteenlopende opdrachten: van meer vervoerkundige onderwerpen tot de aanbestedingen in het doelgroepenvervoer. Ik pak graag complexe problemen aan en kijk hoe ik met praktische oplossingen of toepassingen kan komen. Ik vind het leuk om daarbij out-of-the-box te denken, om zo te gaan voor slim vervoer dat werkt voor iedereen.

In mijn vrije tijd speel ik basgitaar in een metalband en ben ik dus veel bezig met muziek. Daarnaast ga ik wanneer het kan graag op reis, bijvoorbeeld met de trein.

Wytze Schouten
Wytze Schouten
senior adviseur doelgroepenvervoer

Doelgroepenvervoer heeft zich in mijn hart genesteld dankzij twee onderzoeken die ik deed in 2007 en 2014, waarbij ik mensen met een beperking ondervroeg over hun ervaringen met het doelgroepenvervoer en over hun wensen en behoeften met betrekking tot OV-reisinformatie. Voor deze doelgroepen zijn er nog zoveel dingen te realiseren die voor anderen vanzelfsprekend zijn. Daar zet ik me graag voor in.

Daarnaast voel ik me in mijn element in en rond de gemeentelijke organisatie. Als ik in een werkgroep de beleidsmatige uitdagingen verken, de mogelijke oplossingen aftast en afspraken maak over hoe we dat kunnen gaan opvolgen. Als ik een lastige casus doorneem met de consulent leerlingenvervoer. Of als ik de vertaalslag kan maken van beleid naar uitvoering (en weer terug), of dat nu is door intern overleg en voorlichting of juist door de gemeente in de regio te vertegenwoordigen.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur: soms als wandelaar, maar vooral als beheerder van een bos van mijn familie, dat ik klimaatbestendig wil maken en wil ontwikkelen als voedselbos. Elke paar weken loop ik even het rondje langs de bijzondere boomsoorten die ik er heb aangeplant en laat ik mijn gedachten gaan over hoe we natuur, houtoogst, notenproductie en misschien zelfs vee-in-het-bos zouden kunnen combineren.

Wat ik heel graag een keer zou doen is een gedegen onderzoek naar de werkelijke mobiliteitsbehoefte van mensen met een beperking. Afgezet tegen de voorzieningen die het OV en het doelgroepenvervoer hen nu bieden. Ik ben ervan overtuigd dat we met het huidige doelgroepenvervoer te vaak een vierkant blokje door een rond gat proberen te duwen. Dat moet slimmer kunnen!

scroll