Draaiboek Leerlingenvervoer
"Wij zoeken altijd actief naar een evenwicht in belangen. We zijn onafhankelijk, betrokken en bevlogen. Wij denken, we doen, en dit zijn de mensen die daarbij het verschil maken."  


CAMILLA BAETEN
Camilla Baeten
Consulent doelgroepenvervoer

Na mijn studie Maatschappelijk werk en dienstverlening aan de HAN in Nijmegen heb ik voor verschillende gemeenten gewerkt in diverse functies. Hier ben ik per toeval in een functie van consulent doelgroepenvervoer gerold. Ik ben een tijdje uit de gemeentelijke branche geweest. Ik zag de vacature bij Forseti en deze heb ik met beide handen aangegrepen en vervul ik met veel enthousiasme.

In mijn huidige functie ben ik de spin in het web voor gemeenten die het leerlingenvervoer uitbesteed hebben aan Forseti. Ik verzorg voor meerdere gemeenten de outsourcing van het leerlingenvervoer. Mijn werkzaamheden verricht ik om deze reden op afstand vanaf ons kantoor in Den Bosch.

Ik heb dagelijks contact met ouders, scholen, vervoerders, gemeenten en andere belanghebbenden. Samenwerken en een goede duidelijke communicatie zijn belangrijke eigenschappen in mijn functie. Het is in ieders belang dat je een open en een eerlijk advies geeft, ook als dit niet aan de verwachtingen voldoet.

In mijn vrije tijd besteed ik zoveel mogelijk aandacht aan mijn gezin. Samen mooie herinneringen maken!

Carlo Bot
Carlo Bot
Senior adviseur contractbeheer

Open en integer in gesprek zijn en blijven. Ik luister graag naar de zaken die spelen en stel me graag flexibel op om creatief mee te denken om (maatwerk) oplossingen aan te dragen. Door open en met veel gevoel voor kosten naar projecten te kijken kom ik in gesprek altijd tot oplossingen voor de korte en lange termijn.

De aflopen jaren heb ik veel ervaringen opgedaan en geleerd van opdrachtgevers bij gemeenten en in de zorgsector.
Ik wil deze kennis nu verder ontwikkelen bij Forseti en de kennis die ik heb verder delen.
Het plezier en de vrijheid die ik door mijn werk voor reizigers kan bieden geeft mij elke dag de energie om met veel plezier in het vervoer werkzaam te zijn.

Naast mijn werk haal ik ook veel energie en motivatie uit mijn privé leven. Naast mijn gezin en honden besteed ik veel tijd aan mijn hobby’s, tennissen, lezen en wandelen. Ik besteed ook graag tijd aan een lekker glaasje en een goed bord eten.

Daan Stevens
Daan Stevens
Strategisch adviseur vervoer
HANNEKE VAN DE VEN
Hanneke van de Ven
Officemanager

Zoals de ketting van mijn mountainbike moet ook de organisatie gesmeerd maar vlekkeloos (ver)lopen. Het geeft me energie wanneer processen logisch zijn vastgelegd en ingeburgerd in onze organisatie. Ik kom dan ook goed tot mijn recht wanneer ik de schakel ben van de organisatie die de motor draaiende houdt, zonder angst om processen te vernieuwen en versimpelen.

In mijn baan zie ik het als een uitdaging als ik zowel de klanten als collega’s tevreden houd. Dat doe ik graag door extra hard te trappen. Ik denk graag (met collega’s) mee in mogelijkheden en sluit mijn dag dan ook met een voldaan gevoel af wanneer ik het onmogelijke mogelijk heb weten te maken. Soms met wat extra kilometers in de benen, maar met de handen in de lucht wanneer we de finish passeren.

In mijn vrije tijd, welke ik sinds de komst van ons zoontje en dochtertje niet meer zo veel ken, probeer ik mijn vroegere carrière als mountainbikster niet geheel te vergeten. Ook kun je me in de bossen vinden met mijn hardloopschoenen aan of met de kinderen en onze trouwe hond Lotte. Ik ben dol op koken, eet graag sushi en je vindt me met veel plezier in de bioscoop of met vrienden op het terras.

HARALD FABER
Harald Faber
Directeur Forseti

Tijdens gesprekken en discussies met mensen, ben ik het liefst op zoek naar tegenstellingen die ervoor zorgen dat we niks over het hoofd zien. We zijn dan bewust bezig om samen nieuwe kansen te creëren. Dit geeft mij energie om kansen bij verschillende processen zowel privé als zakelijk goed te benutten.

Ik vind het een uitdaging om nieuwe ontwikkelingen in gang te zetten, kansen te ontplooien en nieuwe werkterreinen te verkennen. Daarin word ik gedreven door het neerzetten van resultaten in een mensgerichte organisatie met en voor onze klanten. Het ontdekken van de drijfveren van anderen en deze dan combineren met die van jezelf geeft de mooiste combinaties!

Forseti heb ik zelf mogen ontwikkelen tot wat het nu is. De plek, organisatie, mensen, passie, inhoud en beleving die we met z’n allen neerzetten maakt mij iedere dag weer trots om hieraan mee te mogen werken.

In mijn vrije tijd doe ik het liefst veel met leuke mensen. Allereerst geniet ik heerlijk van de momenten met mijn gezin waarin we samen op pad gaan en avonturen beleven. In de zomer zijn de weekenden gevuld met tennis en hockey maar ben ik ook graag fysiek bezig in de tuin.

IRIS VERZIJL
Iris Verzijl
Frontoffice medewerker doelgroepenvervoer

In eerste instantie ben ik begonnen als tijdelijke secretaresse binnen de Concordis Groep (de holding waar Forseti onder valt).

Tijdens deze periode werd mijn aandacht getrokken door de afdeling leerlingenvervoer. Het was voor mij een onbekende tak van sport, maar het genoot mijn interesse door de veelzijdigheid en afwisseling op de afdeling.

In mijn huidige functie  als Frontoffice medewerker doelgroepenvervoer verzorg ik met veel plezier het leerlingenvervoer voor verschillende gemeenten. Met mijn afgeronde studie Marketing en Communicatie doe ik veel nieuwe kennis op. Het contact met ouders, vervoerders en gemeenten is zeer uiteenlopend en divers, dit spreekt mij zeer aan. Door de wensen van al deze partijen in goede banen te leiden en op elkaar af te stemmen krijg ik een zeer voldaan gevoel.

JACKY LODEWIJKS
Jacky Lodewijks
Senior adviseur

Als klein jongetje ging ik met mijn opa vaak kijken naar de treinen die voorbijkwamen op het station in Geldrop waar ik ben opgegroeid. Misschien dat daar mijn interesse in het vervoer en mobiliteit van mensen is ontstaan. Later ben ik in ieder geval de studies Verkeerskunde en Sociale Geografie gaan doen en heb deze afgerond. Sinds 2014 ben ik bij Forseti dagelijks gemotiveerd bezig om vervoer voor ons allen beter, slimmer, mooier en beter betaalbaar te maken. Want vervoer is voor iedereen een belangrijke voorwaarde is om te werken, naar school te gaan familie en vrienden te bezoeken en andere leuke dingen te doen!

Ik vind het belangrijk oog te hebben voor details maar zeker ook breder over mobiliteit na te denken en relaties tussen thema’s te leggen. Lastige en complexe vraagstukken structureren en vervolgens in een prettige samenwerking met collega’s en opdrachtgevers oplossingen voor de toekomst bepalen is mijn kracht.

In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd met mijn gezinnetje en vrienden en familie, het liefst gecombineerd met lekker eten en drinken. Ook ben ik graag bezig in de tuin en in en rond huis.

JAN BURGER
Jan Burger
Relatiebeheerder

In mijn functie sta ik dagelijks in contact met de klant. Deze gesprekken geven me energie. Je begrijpt zodoende beter wat hen beweegt of juist tegenhoudt. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend optimaliseren en beter inspelen op de behoefte vanuit de markt.

Ik zie het als een uitdaging om zo goed mogelijk inzicht te verkrijgen in deze behoefte om op deze manier de basis te leggen voor een vruchtbare samenwerking. Wij hebben het juiste gereedschap in handen, maar de klant moet er wel op kunnen vertrouwen dat we prima werk leveren. Goed luisteren is de sleutel. Het uitdragen van kwaliteit en een transparante wijze van communiceren opent de deur.

Naast het efficiënt voorbereiden, uitvoeren en afronden van projecten helpt deze manier van werken ons ook om nieuwe producten te ontwikkelen en te lanceren. We dragen oplossingen aan waar de klant (nog) niet aan heeft gedacht.

In mijn vrije tijd sport ik veel. Wielrennen, hardlopen en voetballen zijn mijn grootste hobby’s en de leukste manieren om fit te blijven. Daarnaast nodig ik met enige regelmaat vrienden uit voor een gezellige avond thuis of buiten de deur. Tenslotte heb ik sinds oktober 2015 een nieuwe beste vriend, mijn zoontje Milan en sinds mei 2018 een lief vriendinnetje, mijn dochtertje Emma.

JOANITA HOEGEN
Joanita Hoegen
Senior adviseur aanbestedingen / Coördinator Outsourcing Leerlingenvervoer

Na mijn studie (Commerciële Economie & Internationaal Management) ben ik heel toevallig in het personenvervoer terecht gekomen. Inmiddels heb ik veel kennis en affiniteit opgebouwd met deze vorm van dienstverlening. Met de ervaring dat ik heb opgedaan in het vervoer, heb ik bewust gekozen om de overstap te maken naar advies.

Een goede vertrouwensband met de klant is belangrijk. Je moet weten wat de wensen en behoeften zijn van de klant, wij kunnen hier dan goed op inspelen. Tevens is het belangrijk om de ontwikkelingen op de markt te blijven volgen. Wij kunnen dan onze klant voorzien van de laatste ontwikkelingen maar het is ook goed voor mijn eigen ontwikkeling.

De projecten waar ik aan werk vind ik leuk en voel me erg betrokken. Mijn kennis en ervaring deel ik graag met de klant. Ik wil een zo’n goed mogelijk advies geven over een bestek waar de klant weer een aantal jaren naar tevredenheid mee verder kan. Als dan aan het einde van een opdracht de klant met een goed gevoel terugkijkt naar het traject maar ook naar de toekomst, dan krijg ik daar weer energie van om verder te gaan.

In mijn vrije tijd doe ik te veel in eigenlijk te weinig tijd. Ik ben dan druk met mijn gezin, huis, tuin, fietsen en tennissen.

MAIKE VAN BALLEGOOIJ
Maike van Ballegooij
Frontoffice medewerker doelgroepenvervoer

De veelzijdigheid van deze functie sprak mij al direct aan, doordat ik met mijn opgedane kennis diverse raakvlakken zie en deze ook graag in de doelgroepenvervoer uitoefen. Er is immers nog zoveel te leren in deze tak van sport, welke qua ontwikkeling ook zeker niet stilstaat.

Om alles samen met mijn collega’s in goede banen te kunnen leiden, geeft mij veel voldoening en zal ik met veel plezier doen.

Naast mijn werk haal ik veel voldoening uit leuke dingen ondernemen met mijn gezin, vrienden en familie. Ik vind het gezellig om lekker uit eten te gaan of lekker te borrelen met vrienden en familie.

MELYNN SPIERINGS
Melynn Spierings
Officeassistent

Elke dag weer sta ik met veel plezier klaar voor onze klanten en collega’s. Vol enthousiasme draag ik zorg voor de dagelijkse administratieve werkzaamheden. Zo sta ik klanten te woord, houd ik mij bezig met alle backoffice taken en ondersteun ik mijn collega’s, zodat zij zich kunnen richten op hetgeen waar zij goed in zijn. Ook kun je bij mij terecht voor het maken van afspraken.

Met een aantal jaren werkervaring in de evenementenbranche krijg je mij niet snel gek. En is het een erg leuke uitdaging om in deze groeiende organisatie mijn steentje bij te dragen!

In mijn vrije tijd zit ik niet stil. Elke week sta ik op het softbalveld of vind je me op de wielrenfiets. Daarnaast help ik daar waar het kan bij diverse evenementen. Verder geniet ik volop van mijn gezin en doe ik graag een hapje en een drankje met vrienden.

NIELS SMOLDERS
Niels Smolders
Adviseur doelgroepenvervoer

Al geruime tijd ben ik geïnteresseerd in de diverse wereld van vervoer. Zo ben ik tijdens mijn studieperiode ruim 7 jaar werkzaam geweest binnen een vervoersorganisatie. In deze rol heb ik de verschillende facetten van het doelgroepenvervoer vanuit de klant en de vervoerder goed leren kennen.
Na mijn studieperiode ben ik werkzaam geweest bij de gemeente Tilburg. In deze functie heb ik namens 8 gemeenten en de Provincie Noord-Brabant de uitvoerende werkzaamheden gecoördineerd aangaande het contractbeheer van het leerlingenvervoer en de Regiotaxi. Daarnaast ben ik betrokken geweest bij het herorganiseren van het doelgroepenvervoer in de regio Midden-Brabant. Door deel te nemen in meerdere werkgroepen die hiervoor zijn opgericht heb ik ervaring opgedaan op zowel het uitvoerende als van het beleidsmatige vlak aangaande het doelgroepenvervoer.

Ter afronding van mijn studie ‘Organisation Studies’ ben ik afgestudeerd op het gebied van ketensamenwerking in de publieke sector. Een onderwerp waar ik ook tijdens mijn huidige werkzaamheden aangaande het doelgroepenvervoer veelvuldig mee te maken heb.

Tijdens mijn huidige rol als adviseur doelgroepenvervoer bij Forseti houd ik me bezig met beleidsmatig advies in het doelgroepenvervoer voor gemeentelijke organisaties en zorginstellingen. In deze rol komen alle facetten van het doelgroepenvervoer bijeen en heb ik de kans om mijn eerder opgedane ervaring dagelijks in te zetten.

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn gezin en begeef ik me, gedurende de zomermaanden, regelmatig op een surfplank op het water.

RENSKE GERRITSEN - DAANEN
Renske Gerritsen – Daanen
Backoffice assistent contractbeheer

Tijdens en na mijn opleiding Commerciële Economie kwam ik erachter dat ik erg geïnteresseerd ben in het doen van onderzoek. Deze interesse bleef in mijn achterhoofd hangen bij het zoeken naar een baan en zo ben ik bij Forseti terechtgekomen. In mijn functie houd ik me dagelijks bezig met het beheren van contracten waarbij ik er blij van word als alle zaken kloppen. Natuurlijk gebeurt het ook dat niet alles in een keer klopt, dan ga ik graag de uitdaging aan om de onderste steen boven te krijgen.

Ik vind de wereld van het personenvervoer ontzettend interessant en ik zie nog meer dan genoeg mogelijkheden om mezelf binnen Forseti verder te ontwikkelen. Elke dag biedt weer nieuwe vraagstukken die ik met veel energie, nieuwsgierigheid en vastberadenheid op wil lossen. Daar ga ik net zo lang mee door totdat de klant tevreden is.

In mijn vrije tijd geniet ik van leuke mensen, zonnige terrassen en sport ik regelmatig.

RONALD DERKS
Ronald Derks
Senior adviseur contractbeheer

Eerlijkheid duurt het langst! Dit geldt zeker voor het beheren van contracten. Ik bekijk graag wat juist is en geniet ervan als contractpartijen samen werken aan een goede uitvoering tegen de juiste kosten. Het kan altijd beter! Ik ben altijd bewust bezig met de mogelijkheden om de verhouding prijs/kwaliteit en de efficiency in relevante processen te verbeteren.

Ik krijg energie van alles dat me uitdaagt tot creativiteit. Ik ben nieuwsgierig en onderzoekend. Tijdens mijn carriëre heb ik aan diverse kanten van de tafel mogen zitten waardoor ik veel kennis heb opgedaan in het leerlingenvervoer. Dit heeft mij de mogelijkheid gegeven om mezelf te blijven uitdagen en verder te ontwikkelen.

Bij Forseti werk ik samen met een leuk team. Samen streven we naar betrouwbare en hoogwaardige dienstverlening. Hierdoor voel ik me ook extra betrokken bij de opdrachten die ik uitvoer voor de klant. We denken niet alleen aan nu maar ook aan de toekomst.

In mijn vrije tijd rijd ik graag op mijn motor en speel ik tennis. Ik houd van lekker eten, zonneschijn en fijn gezelschap.

Sylvia Boer
Sylvia Boer
Senior adviseur leerlingenvervoer

Als jong meisje wilde ik graag automonteur worden of het leger in… helaas was in mijn tijd dit niet wat men voor een meisje voor ogen had, dus moest ik leren voor “op kantoor”.
Uiteindelijk ben ik na wat beroepsomzwervingen bij de gemeente Goes in de uitvoering leerlingenvervoer begonnen. In deze periode was er een samenwerking tussen de gemeente Goes en Forseti. Toen ik besloot, vanwege mijn verhuizing naar Duitsland, de gemeente Goes vaarwel te zeggen, vonden Forseti en ik elkaar in een samenwerking in de zgn. Flexpool leerlingenvervoer.

In de afgelopen jaren heb ik me op het gebied van leerlingenvervoer gespecialiseerd in een rechtmatige uitvoering van de wet- en regelgeving, procesverbetering aanvragen en beschikken bij gemeenten, overleggen met ouders en vervoerders, beroep- en bezwaarschriften en alle aspecten die betrekking hebben op het leerlingenvervoer. Ik ben voor open, duidelijke en oprechte communicatie. Dit werkt voor alle partijen in het voordeel.
Het in Duitsland wonen levert geen beperking op met betrekking tot het werk. De snelwegen lopen door heel Nederland en met goede muziek op de achtergrond is het reizen naar een verder weg gelegen locatie geen enkel probleem, bovendien maakt het nieuwe werken het mogelijk om vanuit een kantoor op de thuislocatie mijzelf 100% in te zetten voor de diverse opdrachtgevers.

In mijn “vrije tijd” run ik samen met mijn man een motorcamping en vakantiehuisje. Daarnaast vraagt onze tuin, camping en huis het nodige onderhoud. Ons vakantieland is Egypte, de enige periode waarin ik echt stil kan zitten, uiteraard met een lekker koud biertje in de hand.

Wendy van Creij
Wendy van Creij
Consulente doelgroepenvervoer

Als consulente doelgroepenvervoer werk ik voor verschillende gemeentes. We behandelen aanvragen en nemen besluiten. We hebben dagelijks contact met gemeentes, scholen, ouders en vervoerders.

De jaren voor mijn werk als consulente heb ik als projectleider binnen het speciaal onderwijs gewerkt. De leerlingen en scholen zijn dus bekend terrein voor mij. Ook vanuit het leerlingenvervoer kunnen we een bijdrage leveren aan zelfredzaamheid voor deze leerlingen. Zoveel mogelijk gewoon meedoen, dat is wat ik voor alle leerlingen wens. Door bijvoorbeeld zelfstandig te leren reizen binnen het Openbaar Vervoer tijdens of na schooltijd en hiermee vertrouwt te raken met het Openbaar Vervoer. Zo kun je in de toekomst de wereld zelfstandig gaan ontdekken en gewoon mee blijven doen.

In mijn vrije tijd ben ik veel op de voetbalvereniging waar ik als coördinator Stages en G sport mijn vrije uren vul. Ook voor de leden van ons G elftal is zoveel mogelijk gewoon meedoen belangrijk.

Wytze Schouten
Wytze Schouten
senior adviseur doelgroepenvervoer

Doelgroepenvervoer heeft zich in mijn hart genesteld dankzij twee onderzoeken die ik deed in 2007 en 2014, waarbij ik mensen met een beperking ondervroeg over hun ervaringen met het doelgroepenvervoer en over hun wensen en behoeften met betrekking tot OV-reisinformatie. Voor deze doelgroepen zijn er nog zoveel dingen te realiseren die voor anderen vanzelfsprekend zijn. Daar zet ik me graag voor in.

Daarnaast voel ik me in mijn element in en rond de gemeentelijke organisatie. Als ik in een werkgroep de beleidsmatige uitdagingen verken, de mogelijke oplossingen aftast en afspraken maak over hoe we dat kunnen gaan opvolgen. Als ik een lastige casus doorneem met de consulent leerlingenvervoer. Of als ik de vertaalslag kan maken van beleid naar uitvoering (en weer terug), of dat nu is door intern overleg en voorlichting of juist door de gemeente in de regio te vertegenwoordigen.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur: soms als wandelaar, maar vooral als beheerder van een bos van mijn familie, dat ik klimaatbestendig wil maken en wil ontwikkelen als voedselbos. Elke paar weken loop ik even het rondje langs de bijzondere boomsoorten die ik er heb aangeplant en laat ik mijn gedachten gaan over hoe we natuur, houtoogst, notenproductie en misschien zelfs vee-in-het-bos zouden kunnen combineren.

Wat ik heel graag een keer zou doen is een gedegen onderzoek naar de werkelijke mobiliteitsbehoefte van mensen met een beperking. Afgezet tegen de voorzieningen die het OV en het doelgroepenvervoer hen nu bieden. Ik ben ervan overtuigd dat we met het huidige doelgroepenvervoer te vaak een vierkant blokje door een rond gat proberen te duwen. Dat moet slimmer kunnen!

scroll