Bekijk onze vacatures

“Forseti weet wat er bij ons speelt en waar wij behoefte aan hebben. Zo kun je samen echt ergens aan bouwen.”

Marijke van der Hoeven, Pieter van Foreest zorginstellingen

ICT & webtools

Ga ook voor slimme ICT-oplossingen

Ook bij doelgroepenvervoer zorgen ICT-toepassingen voor slimme oplossingen die efficiënter, doelgerichter, nauwkeuriger en goedkoper werken mogelijk maken.

Reken op slimme tools

Bij Forseti gaan we met de tijd mee en maken we gebruik van innovatieve mogelijkheden om processen te verbeteren. Zo zetten we bij de factuurcontrole de snelle en efficiënte webapplicatie SmartWheels in. Om de communicatie over het vervoer bij u te optimaliseren werken we met Smartwheels. Deze online toegankelijke applicatie zorgt ervoor dat u de vervoersprocessen in groepsvervoer optimaal kunt inrichten, sturen en beheren.
Voor collectieve vervoerssystemen hebben we ook een online monitoringstool: SmartFact. SmartFact valideert de ritgegevens van de vervoerder op de gestelde eisen en genereert op basis hiervan schaduwfacturen, berekeningen voor de bonus-/malusregeling en managementrapportages. Zo ziet u iedere maand of u betaalt wat u moet betalen en welke ontwikkelingen plaatsvinden in het vervoer.

Maak complex eenvoudig

De regelgeving rond leerlingenvervoer is complex. Honderden regels, uitzonderingen en gegevens leveren in combinatie duizenden varianten aan uitkomsten op. Voor gemeenten is het heel veel werk alle aanvragen op papier af te handelen en dat hoeft ook niet. Leerlingenvervoer.nu is een modern interactief script voor op uw website. Hiermee kunnen alle ouders eenvoudig vaststellen of ze voor hun kind(eren) recht hebben op een tegemoetkoming in de kosten van het vervoer van en naar school én digitaal een aanvraag indienen. De digitalisering maakt het proces ook gemakkelijker voor uw consulenten; de aanvraag kunt u voor een groot deel automatisch laten verwerken. Het resultaat: u kunt zelfs tot 30% besparen op de uitvoeringskosten.


Onze mensen helpen u graag verder

Ronald Derks
Senior adviseur contractbeheer
scroll