Bekijk onze vacatures

“Klantvriendelijk bedrijf, met goede vakkennis en laagdrempelige manier van communiceren met adviseurs. Niks is teveel en er is een grote hulpvaardigheid”

Marieke Rademakers, gemeente Voerendaal

Inkoop & aanbesteding

Hoe organiseert u uw aanbesteding?

Aanbesteden is vaak een lastige opgave die aan nogal wat regels is gebonden. Bij Forseti hebben we de kennis en kunde in huis om ervoor te zorgen dat u het traject zo insteekt, dat u goede contracten krijgt die een stevige basis bieden voor een soepele uitvoering. Onze specialisten hebben ervaring opgedaan bij vervoerders en ze weten dus hoe de markt opereert en naar mazen zoekt. Aan de andere kant kennen we ook de procedures en de juridische spelregels van binnen en van buiten.

We zorgen voor een balans in belangen

Bij het inkoopproces vormt Forseti als onafhankelijke partij de verbindende factor tussen de behoeften van burgers, de visie en publieke middelen van gemeenten en zorginstellingen én het aanbod van vervoerders. We brengen wensen en mogelijkheden bij elkaar; uiteindelijk gaat het erom dat de juiste doelgroep exact dat vervoer krijgt waar u in uw beleid heel bewust voor hebt gekozen.

We kunnen het hele proces begeleiden

Als u aanbestedingsplichtig bent, helpt Forseti u met bestekvoorbereidingen, de procesbewaking van de hele procedure en het projectsecretariaat, de beoordeling van de inschrijvingen en de contractbesprekingen. Wij begeleiden de procedure en leiden u door de juridische spelregels van Europees aanbesteden. Onze Programma’s van Eisen behoeden u voor onduidelijkheden achteraf.

Of we helpen u gericht met advies

Heeft u zelf al veel kennis in huis al het gaat om aanbesteden? Dan kunnen we u helpen om de puntjes op de i te zetten. Vervoer is een dynamisch vakgebied en de ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op. Voor onze specialisten is dat dagelijkse kost en daardoor zijn ze goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ze kennen de markt uitstekend en u kunt deze kennis en expertise op ieder gewenst moment binnen een aanbestedingstraject inzetten. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij het opstellen van de aanbestedingsdocumenten, beantwoording van vragen tijdens de inlichtingenronde en het beoordelen van offertes. Onze mensen helpen u graag verder.


Onze mensen helpen u graag verder

Joanita Hoegen
Senior adviseur aanbestedingen / Coördinator Outsourcing Leerlingenvervoer
scroll