Bekijk onze vacatures

“Het was een zeer leerzame dag. Er zal nu door de Wmo-consulenten anders gekeken worden naar de aanvraag voor een deeltaxipas”

Wmo-consulente regio West-Brabant

Kennis & educatie

Ontdek de mogelijkheden van mobiliteit

Bij mobiel zijn en het mogelijk maken van die mobiliteit komt heel wat kijken. Forseti biedt daarom gerichte educatie, praktische trainingen en inspirerende sessies. We helpen u én uw doelgroepen graag vlot op weg.

Onderweg met fiets of openbaar vervoer

We bieden fietsvaardigheidstrainingen voor verschillende doelgroepen en specifiek voor kinderen in het basis- en speciaal onderwijs een openbaar vervoer lespakket (OV4U). Ook voor ouderen verzorgen we openbaar vervoer promotie en educatie en speciaal voor Wmo-consulenten is er een ov-training waarin ze ontdekken welke goed toegankelijke mogelijkheden het openbaar vervoer biedt aan Wmo’ers. Deze kennis kunnen ze dan vervolgens inzetten bij hun indicatiestelling. Bekijk hier de video van onze ov-training

Kennis delen en inspireren

Bij Forseti vinden we het belangrijk dat wij onze opdrachtgevers kunnen inspireren, maar ook dat u van elkaar en uw doelgroep kunt leren. Zo organiseren we interessante studiereizen, denktanksessies en inspiratiedagen. Wat we ook ondernemen, u kunt erop rekenen dat het bol staat van de nieuwe ideeën, aansprekende voorbeelden, ontmoetingen met vakgenoten, trends en ontwikkelingen.

Meer weten? Bekijk dan hier onze brochure over de ov-training voor Wmo-consulenten:

OV-trainingen-wmo consulenten 2020

scroll