"Wij zoeken altijd actief naar een evenwicht in belangen. We zijn onafhankelijk, betrokken en bevlogen"

Over wat wij voor u willen betekenen

Forseti is een figuur uit de Noorse mythologie. Het is een echte verbinder en dat past goed bij de brug die wij slaan tussen de verschillende betrokkenen en de verschillende fases van het organiseren van doelgroepenvervoer. Wij zoeken altijd actief naar een evenwicht in belangen. We zijn onafhankelijk, betrokken en bevlogen.

Hier komen wij vandaan:
wij slaan een brug naar kansen

Tegen 2004 merkt onze moederorganisatie Concordis Groep, actief in de markt van personenmobiliteit, dat klanten meer en meer behoefte hebben aan een gespecialiseerde partner bij aanbestedingen. Concordis richt daarom Forseti op en ons bureau groeit al snel uit tot marktleider aanbestedingen in de (doelgroepen)vervoersbranche. We zijn succesvol in de aanbestedingen omdat we een brug weten te slaan tussen de behoeften van reizigers, de visie en middelen van (semi)publieke organisaties én het aanbod van vervoerders. We sturen op een efficiënte, verantwoorde en duurzame aanpak en zorgen zo voor een goede balans in belangen.

HIER GAAN WE VOOR: WE KIJKEN VERDER VOOR SYNERGIE

In de loop der jaren ontwikkelt Forseti zich tot adviseur voor het hele spectrum. Aanbestedingen zijn een radertje in het geheel van doelgroepenvervoer en als je wilt dat het geheel goed draait, moeten alle onderdelen goed in elkaar grijpen.

Aan een succesvolle aanbesteding gaat een heldere, gerichte visie vooraf. En een aanbesteding is pas echt van waarde als ze optimaal wordt uitgevoerd. Dat vraagt om actief contractmanagement, bijsturing én doorontwikkeling. We zijn graag betrokken bij al deze onderdelen, omdat we willen dat wat we doen er ook echt toe doet. De borging van de continuïteit en kwaliteit speelt daar een cruciale rol bij.

EN ZO KRIJGEN WE HET VOOR ELKAAR: WE WERKEN MET BEVLOGEN EXPERTS

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk betrokken mensen die altijd en overal een toegevoegde waarde willen leveren. Ze weten waar het over gaat bij doelgroepenvervoer, hoe het er in de praktijk aan toegaat, wat de ontwikkelingen zijn en wat dé belangrijke punten zijn om niet uit het oog te verliezen. Ze zijn hard op de inhoud en zacht op de relatie, want uiteindelijk gaat het om het beste eindresultaat op de korte én lange termijn.

Samen zorgen wij ervoor dat publieke middelen in het personenvervoer verantwoord worden ingezet. Dat doen we door, waar nodig, de regie op te pakken. Door tactisch te werk te gaan, integer, prikkelend en met een focus op de praktijk én de toekomst. Wij denken, we doen en dit zijn de mensen die daarbij het verschil maken:

CAMILLA BAETEN
Camilla Baeten
Medewerker doelgroepenvervoer

Na mijn studie Maatschappelijk werk en dienstverlening aan de HAN in Nijmegen heb ik voor verschillende gemeenten gewerkt in diverse functies. Hier ben ik per toeval in een functie van consulent leerlingenvervoer gerold. Ik ben een tijdje uit de gemeentelijke branche geweest. Ik zag de vacature bij Forseti en deze heb ik met beide handen aangegrepen en vervul ik met veel enthousiasme.

In mijn huidige functie ben ik de spin in het web voor gemeenten die het leerlingenvervoer uitbesteed hebben aan Forseti. Ik verzorg voor meerdere gemeenten de outsourcing van het leerlingenvervoer. Mijn werkzaamheden verricht ik om deze reden op afstand vanaf ons kantoor in Den Bosch.

Ik heb dagelijks contact met ouders, scholen, vervoerders, gemeenten en andere belanghebbenden. Samenwerken en een goede duidelijke communicatie zijn belangrijke eigenschappen in mijn functie. Het is in ieders belang dat je een open en een eerlijk advies geeft, ook als dit niet aan de verwachtingen voldoet.

In mijn vrije tijd besteed ik zoveel mogelijk aandacht aan mijn gezin. Samen mooie herinneringen maken!

GUY HERMANS
Guy Hermans
Senior adviseur

Vraagstukken waar marktpartijen en de overheid samen tot een oplossing moeten komen vind ik het meest interessant. Ondanks dat er eventueel tegengestelde belangen zijn, toch tot een goede oplossing komen, dat is mijn streven. Zorgen dat die recht geven aan de belangen van overheid, marktpartijen, gebruikers en alle andere burgers. Dat spreekt me aan. Zeker wanneer er meerdere overheidspartijen bij betrokken zijn.

Dat is al zo vanaf mijn studie bestuurskunde. Voor kabelaar UPC heb ik onderzoek gedaan naar de aansturing van de telecomsector, die toen werd geprivatiseerd. Daarna kon ik direct aan de slag bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Daar speelde voor het openbaar vervoer (aanbesteding concessies) en de taxi (liberalisatie straattaxi) precies dit soort vraagstukken. Door gewerkt te hebben voor verschillende onderwerpen binnen openbaar vervoer kwam ik in aanraking met het doelgroepenvervoer. Dat is ondertussen ruim 10 jaar geleden. Vanaf die tijd ben ik bij dit onderwerp betrokken. Gegrepen door de uitdagingen die het met zich meebrengt om tot passende oplossingen te komen voor vervoersvraagstukken. Van de eerste pilots met experimenten om vervoer te bundelen, tot de decentralisatie van AWBZ, tot de ontwikkelingen rond regiecentrales.

Bij Forseti ga ik graag de uitdaging aan om te komen tot vervoer dat betaalbaar en kwalitatief goed is voor de gebruiker en de opdrachtgever en waar de opdrachtnemer de ruimte heeft om zijn kennis en ervaring in te brengen. Daar wil ik aan werken. De mogelijkheid om proces en inhoud met elkaar te combineren spreekt me aan. Waarom willen we het vervoer anders? Hoe gaan we dat doen? Wat gaan we precies doen met elkaar? Die vragen wil ik samen met de partijen beantwoorden.

In mijn vrije tijd probeer ik samen met mijn vrouw onze drie kinderen op te voeden. In de tijd die overblijft loop ik marathons, speel ik honkbal en lees ik – als het even kan – elke week een interessant boek.

HANNEKE VAN DE VEN
Hanneke van de Ven
Relatiebeheerder

In mijn duo baan als officemanager en relatiebeheerder binnen Forseti, zie ik het als een uitdaging als ik zowel klanten als collega’s tevreden houd en een stapje voor ben. Zowel bij klanten als collega’s denk ik graag met hen mee in mogelijkheden. Ik sluit mijn dag dan ook met een voldaan gevoel af wanneer ik het onmogelijke mogelijk heb kunnen maken. Het enthousiasme van klanten en collega’s op onze snelle diensten geeft me veel energie.

In mijn vrije tijd, welke ik sinds de komst van ons zoontje en dochtertje niet meer zo veel ken, doe ik graag aan sport. Ik probeer mijn vroegere carrière als mountainbikester niet geheel te vergeten in combinatie met hardlopen en wandelen met hond Lotte. Ik ben dol op koken, eet graag sushi en je vindt me met veel plezier in de bioscoop of met vrienden op het terras.

HARALD FABER
Harald Faber
Directeur Forseti

Tijdens gesprekken en discussies met mensen, ben ik het liefst op zoek naar tegenstellingen die ervoor zorgen dat we niks over het hoofd zien. We zijn dan bewust bezig om samen nieuwe kansen te creëren. Dit geeft mij energie om kansen bij verschillende processen zowel privé als zakelijk goed te benutten.

Ik vind het een uitdaging om nieuwe ontwikkelingen in gang te zetten, kansen te ontplooien en nieuwe werkterreinen te verkennen. Daarin word ik gedreven door het neerzetten van resultaten in een mensgerichte organisatie met en voor onze klanten. Het ontdekken van de drijfveren van anderen en deze dan combineren met die van jezelf geeft de mooiste combinaties!

Forseti heb ik zelf mogen ontwikkelen tot wat het nu is. De plek, organisatie, mensen, passie, inhoud en beleving die we met z’n allen neerzetten maakt mij iedere dag weer trots om hieraan mee te mogen werken.

In mijn vrije tijd doe ik het liefst veel met leuke mensen. Allereerst geniet ik heerlijk van de momenten met mijn gezin waarin we samen op pad gaan en avonturen beleven. In de zomer zijn de weekenden gevuld met tennis en hockey maar ben ik ook graag fysiek bezig in de tuin.

JACKY LODEWIJKS
Jacky Lodewijks
Senior adviseur

Als klein jongetje ging ik met mijn opa vaak kijken naar de treinen die voorbijkwamen op het station in Geldrop waar ik ben opgegroeid. Misschien dat daar mijn interesse in het vervoer en mobiliteit van mensen is ontstaan. Later ben ik in ieder geval de studies Verkeerskunde en Sociale Geografie gaan doen en heb deze afgerond. Sinds 2014 ben ik bij Forseti dagelijks gemotiveerd bezig om vervoer voor ons allen beter, slimmer, mooier en beter betaalbaar te maken. Want vervoer is voor iedereen een belangrijke voorwaarde is om te werken, naar school te gaan familie en vrienden te bezoeken en andere leuke dingen te doen!

Ik vind het belangrijk oog te hebben voor details maar zeker ook breder over mobiliteit na te denken en relaties tussen thema’s te leggen. Lastige en complexe vraagstukken structureren en vervolgens in een prettige samenwerking met collega’s en opdrachtgevers oplossingen voor de toekomst bepalen is mijn kracht.

In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd met mijn gezinnetje en vrienden en familie, het liefst gecombineerd met lekker eten en drinken. Ook ben ik graag bezig in de tuin en in en rond huis.

JAN BURGER
Jan Burger
Relatiebeheerder

In mijn functie sta ik dagelijks in contact met de klant. Deze gesprekken geven me energie. Je begrijpt zodoende beter wat hen beweegt of juist tegenhoudt. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend optimaliseren en beter inspelen op de behoefte vanuit de markt.

Ik zie het als een uitdaging om zo goed mogelijk inzicht te verkrijgen in deze behoefte om op deze manier de basis te leggen voor een vruchtbare samenwerking. Wij hebben het juiste gereedschap in handen, maar de klant moet er wel op kunnen vertrouwen dat we prima werk leveren. Goed luisteren is de sleutel. Het uitdragen van kwaliteit en een transparante wijze van communiceren opent de deur.

Naast het efficiënt voorbereiden, uitvoeren en afronden van projecten helpt deze manier van werken ons ook om nieuwe producten te ontwikkelen en te lanceren. We dragen oplossingen aan waar de klant (nog) niet aan heeft gedacht.

In mijn vrije tijd sport ik veel. Wielrennen, hardlopen en voetballen zijn mijn grootste hobby’s en de leukste manieren om fit te blijven. Daarnaast nodig ik met enige regelmaat vrienden uit voor een gezellige avond thuis of buiten de deur. Tenslotte heb ik sinds oktober 2015 een nieuwe beste vriend, mijn zoontje Milan en sinds mei 2018 een lief vriendinnetje, mijn dochtertje Emma.

JOANITA HOEGEN
Joanita Hoegen
Senior adviseur aanbestedingen / Coördinator Outsourcing Leerlingenvervoer

Na mijn studie (Commerciële Economie & Internationaal Management) ben ik heel toevallig in het personenvervoer terecht gekomen. Inmiddels heb ik veel kennis en affiniteit opgebouwd met deze vorm van dienstverlening. Met de ervaring dat ik heb opgedaan in het vervoer, heb ik bewust gekozen om de overstap te maken naar advies.

Een goede vertrouwensband met de klant is belangrijk. Je moet weten wat de wensen en behoeften zijn van de klant, wij kunnen hier dan goed op inspelen. Tevens is het belangrijk om de ontwikkelingen op de markt te blijven volgen. Wij kunnen dan onze klant voorzien van de laatste ontwikkelingen maar het is ook goed voor mijn eigen ontwikkeling.

De projecten waar ik aan werk vind ik leuk en voel me erg betrokken. Mijn kennis en ervaring deel ik graag met de klant. Ik wil een zo’n goed mogelijk advies geven over een bestek waar de klant weer een aantal jaren naar tevredenheid mee verder kan. Als dan aan het einde van een opdracht de klant met een goed gevoel terugkijkt naar het traject maar ook naar de toekomst, dan krijg ik daar weer energie van om verder te gaan.

In mijn vrije tijd doe ik te veel in eigenlijk te weinig tijd. Ik ben dan druk met mijn gezin, huis, tuin, fietsen en tennissen.

MARCEL SLOTEMA
Marcel Slotema
Senior adviseur

Vervoer van personen heeft altijd mijn interesse gehad. Ik ben echter toevallig met het doelgroepenvervoer in aanraking gekomen. Ik werkte naast (en na) mijn studie Economische Geografie bij een middelgroot taxibedrijf. Ik ben me, naast het chaufferen, ook gaan bezighouden met de centrale, opleidingen, kwaliteitszorg en aanbestedingen. Achteraf blijkt deze ervaring zeer waardevol te zijn voor mijn huidige werkzaamheden. Het is geweldig om mijn ervaring in de praktijk te kunnen gebruiken in mijn advieswerkzaamheden bij Forseti.

Wat mij drijft in mijn werk is het succesvol en enthousiast kunnen adviseren van klanten in een goede samenwerking. Ik zie graag dat mijn inbreng daadwerkelijk resultaat oplevert voor de klant en natuurlijk goed vervoer oplevert voor de reiziger. Ik ben bewust van wat mijn klant wil, help mee om dat doel te bereiken maar heb daarbij ook met oog voor het belang van anderen en zeker ook de praktische uitvoerbaarheid.

Bij Forseti kan ik mezelf ontwikkelen en werk ik samen met leuke en betrokken collega’s in een goede werksfeer. Naast een goede sfeer op kantoor, wil ik ook een goede sfeer bij de klant creëren.

In mijn vrije tijd reis ik graag en doe ik leuke dingen met mijn vriend en vrienden. Ik hou verder van lekker eten met een goed glas wijn, warmte van de houtkachel, gps-tochten wandelen, squashen en goede humor.

MELYNN SPIERINGS
Melynn Spierings
Secretaresse

Elke dag weer sta ik met veel plezier klaar voor onze klanten en collega’s. Vol enthousiasme draag ik zorg voor de dagelijkse administratieve werkzaamheden. Zo sta ik klanten te woord, houd ik mij bezig met alle backoffice taken en ondersteun ik mijn collega’s, zodat zij zich kunnen richten op hetgeen waar zij goed in zijn. Ook kun je bij mij terecht voor het maken van afspraken.

Met een aantal jaren werkervaring in de evenementenbranche krijg je mij niet snel gek. En is het een erg leuke uitdaging om in deze groeiende organisatie mijn steentje bij te dragen!

In mijn vrije tijd zit ik niet stil. Elke week sta ik op het softbalveld of vind je me op de wielrenfiets. Daarnaast help ik daar waar het kan bij diverse evenementen. Verder geniet ik volop van mijn gezin en doe ik graag een hapje en een drankje met vrienden.

NIELS SMOLDERS
Niels Smolders
Adviseur

Al geruime tijd ben ik geïnteresseerd in de diverse wereld van vervoer. Zo ben ik tijdens mijn studieperiode ruim 7 jaar werkzaam geweest binnen een vervoersorganisatie. In deze rol heb ik de verschillende facetten van het doelgroepenvervoer vanuit de klant en de vervoerder goed leren kennen.
Na mijn studieperiode ben ik werkzaam geweest bij de gemeente Tilburg. In deze functie heb ik namens 8 gemeenten en de Provincie Noord-Brabant de uitvoerende werkzaamheden gecoördineerd aangaande het contractbeheer van het leerlingenvervoer en de Regiotaxi. Daarnaast ben ik betrokken geweest bij het herorganiseren van het doelgroepenvervoer in de regio Midden-Brabant. Door deel te nemen in meerdere werkgroepen die hiervoor zijn opgericht heb ik ervaring opgedaan op zowel het uitvoerende als van het beleidsmatige vlak aangaande het doelgroepenvervoer.

Ter afronding van mijn studie ‘Organisation Studies’ ben ik afgestudeerd op het gebied van ketensamenwerking in de publieke sector. Een onderwerp waar ik ook tijdens mijn huidige werkzaamheden aangaande het doelgroepenvervoer veelvuldig mee te maken heb.

Tijdens mijn huidige rol als adviseur doelgroepenvervoer bij Forseti houd ik me bezig met beleidsmatig advies in het doelgroepenvervoer voor gemeentelijke organisaties en zorginstellingen. In deze rol komen alle facetten van het doelgroepenvervoer bijeen en heb ik de kans om mijn eerder opgedane ervaring dagelijks in te zetten.

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn gezin en begeef ik me, gedurende de zomermaanden, regelmatig op een surfplank op het water.

RENSKE GERRITSEN - DAANEN
Renske Gerritsen – Daanen
Backoffice assistent contractbeheer

Tijdens en na mijn opleiding Commerciële Economie kwam ik erachter dat ik erg geïnteresseerd ben in het doen van onderzoek. Deze interesse bleef in mijn achterhoofd hangen bij het zoeken naar een baan en zo ben ik bij Forseti terechtgekomen. In mijn functie houd ik me dagelijks bezig met het beheren van contracten waarbij ik er blij van word als alle zaken kloppen. Natuurlijk gebeurt het ook dat niet alles in een keer klopt, dan ga ik graag de uitdaging aan om de onderste steen boven te krijgen.

Ik vind de wereld van het personenvervoer ontzettend interessant en ik zie nog meer dan genoeg mogelijkheden om mezelf binnen Forseti verder te ontwikkelen. Elke dag biedt weer nieuwe vraagstukken die ik met veel energie, nieuwsgierigheid en vastberadenheid op wil lossen. Daar ga ik net zo lang mee door totdat de klant tevreden is.

In mijn vrije tijd geniet ik van leuke mensen, zonnige terrassen en sport ik regelmatig.

RONALD DERKS
Ronald Derks
Senior adviseur contractbeheer

Eerlijkheid duurt het langst! Dit geldt zeker voor het beheren van contracten. Ik bekijk graag wat juist is en geniet ervan als contractpartijen samen werken aan een goede uitvoering tegen de juiste kosten. Het kan altijd beter! Ik ben altijd bewust bezig met de mogelijkheden om de verhouding prijs/kwaliteit en de efficiency in relevante processen te verbeteren.

Ik krijg energie van alles dat me uitdaagt tot creativiteit. Ik ben nieuwsgierig en onderzoekend. Tijdens mijn carriëre heb ik aan diverse kanten van de tafel mogen zitten waardoor ik veel kennis heb opgedaan in het leerlingenvervoer. Dit heeft mij de mogelijkheid gegeven om mezelf te blijven uitdagen en verder te ontwikkelen.

Bij Forseti werk ik samen met een leuk team. Samen streven we naar betrouwbare en hoogwaardige dienstverlening. Hierdoor voel ik me ook extra betrokken bij de opdrachten die ik uitvoer voor de klant. We denken niet alleen aan nu maar ook aan de toekomst.

In mijn vrije tijd rijd ik graag op mijn motor en speel ik tennis. Ik houd van lekker eten, zonneschijn en fijn gezelschap.

Sylvia Boer
Sylvia Boer
Senior adviseur leerlingenvervoer

Als jong meisje wilde ik graag automonteur worden of het leger in… helaas was in mijn tijd dit niet wat men voor een meisje voor ogen had, dus moest ik leren voor “op kantoor”.
Uiteindelijk ben ik na wat beroepsomzwervingen bij de gemeente Goes in de uitvoering leerlingenvervoer begonnen. In deze periode was er een samenwerking tussen de gemeente Goes en Forseti. Toen ik besloot, vanwege mijn verhuizing naar Duitsland, de gemeente Goes vaarwel te zeggen, vonden Forseti en ik elkaar in een samenwerking in de zgn. Flexpool leerlingenvervoer.

In de afgelopen jaren heb ik me op het gebied van leerlingenvervoer gespecialiseerd in een rechtmatige uitvoering van de wet- en regelgeving, procesverbetering aanvragen en beschikken bij gemeenten, overleggen met ouders en vervoerders, beroep- en bezwaarschriften en alle aspecten die betrekking hebben op het leerlingenvervoer. Ik ben voor open, duidelijke en oprechte communicatie. Dit werkt voor alle partijen in het voordeel.
Het in Duitsland wonen levert geen beperking op met betrekking tot het werk. De snelwegen lopen door heel Nederland en met goede muziek op de achtergrond is het reizen naar een verder weg gelegen locatie geen enkel probleem, bovendien maakt het nieuwe werken het mogelijk om vanuit een kantoor op de thuislocatie mijzelf 100% in te zetten voor de diverse opdrachtgevers.

In mijn “vrije tijd” run ik samen met mijn man een motorcamping en vakantiehuisje. Daarnaast vraagt onze tuin, camping en huis het nodige onderhoud. Ons vakantieland is Egypte, de enige periode waarin ik echt stil kan zitten, uiteraard met een lekker koud biertje in de hand.

Tessa Brust
Tessa Brust
Backoffice assistent contractbeheer

Na mijn opleiding tot pedagoog aan de Fontys Hogeschool Pedagogiek, heb ik een aantal jaren met veel plezier mogen werken met de kinderen en jeugdigen, waarvoor we binnen Forseti het leerlingenvervoer verzorgen. Een geweldige groep die onvoorspelbaar is en altijd in beweging.

Nu ik werkzaam ben bij Forseti als medewerker leerlingenvervoer, sta ik nog steeds in contact met de doelgroep waar mijn hart ligt.
Doordat ik voor meerdere gemeenten het leerlingenvervoer mag verzorgen, sta ik dagelijks in contact met ouders, verzorgers, gemeenten, vervoerders en andere belanghebbenden, vanuit het kantoor in Den Bosch. Ik vind het belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen zich gehoord voelt. We werken tenslotte met mensen en nog belangrijker… hun kinderen.

Goede communicatie is binnen deze functie de sleutel tot succes. Naast het feit dat we veel mensen mogen verblijden met een passende beschikking, zal het ook voorkomen dat we niet altijd kunnen voldoen aan de verwachting.  Door samen te werken, open en eerlijk te commniceren kunnen we altijd meedenken en adviseren waar mogelijk.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te genieten van mijn gezin en er even op uit te gaan. Ook een goede film en een hapje of drankje in goed gezelschap sla ik zeker niet over.

Ontdek wat onze experts voor u kunnen betekenen