Vacatures
menu

Contractmanager

32-40 uur

Wil jij een bijdrage leveren aan de uitdagende vernieuwingen in het doelgroepenvervoer en, in bredere zin, in het domein van publieke mobiliteit? Dan ben jij misschien onze contractmanager doelgroepenvervoer.

lees dan verder

Hier kom je terecht

Er hangt een ongedwongen sfeer, we werken hard en er is altijd ruimte voor een lolletje of een potje tafelvoetbal. Bij Forseti werken gedreven mensen. Nieuwsgierig zijn ze ook, naar de ontwikkelingen in de verschillende vakgebieden zoals flexvervoer, ov en doelgroepenvervoer. Die gedeelde interesse zorgt voor een onderlinge binding.

Hoge medewerkerstevredenheid
Afgelopen maand bleek uit onafhankelijk onderzoek dat medewerkers van Forseti bovengemiddeld tevreden zijn over hun werk. Ze gaven hun werk gemiddeld een 9,1!

Het team bestaat uit zelfstandige en eigengereide mensen, ieder met eigen expertises. De gecombineerde expertises en korte lijntjes maken dat we heel snel en efficiënt kunnen opereren.

We weten elkaar makkelijk te vinden, weten wat we aan elkaar hebben, en we weten ook dat we elkaar nodig hebben. Juist door onze flexibiliteit kunnen we snel en direct resultaten leveren en toetsen. Dat is onze grote kracht.

Dit ga je doen

Bij Forseti werk je in een klein team met grote impact. Je werkt als contractmanager nauw samen met onze collega’s van data. Je weet hoofd- en bijzaken te onderscheiden in rapportages. Je bent een stevige gespreksleider in voortgangsoverleggen met de opdrachtgever en contractpartijen. Je draagt bij aan een constructieve sfeer en weet de juiste trigger te vinden om de kwaliteit van het vervoer te bewaken en te verbeteren. Zo help je onze opdrachtgevers om grip te houden op de kwaliteit en kosten van het doelgroepenvervoer.

Dit ben jij

Het kan zijn dat je de wereld van doelgroepenvervoer nog niet (goed) kent, maar in dat geval maakt een aantal vakinhoudelijke collega’s je snel wegwijs.

We vinden het wel fijn als jij je herkent in dit profiel:

  • HBO-denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in soortgelijke functie;
  • Stevige gesprekspartner voor de verschillende stakeholders;
  • Affiniteit met doelgroepenvervoer;
  • Projectmatig kunnen werken;
  • Analytische vaardigheden, nauwkeurig en gestructureerd;
  • Proactief;
  • Beheersing van Excel;
  • Een plezierige en open communicatiestijl;
  • Teamplayer.

Wat maakt werken bij Forseti zo leuk?

‘Iedere collega heeft zijn eigen kwaliteiten en we vullen elkaar goed aan. Als team zijn we heel compleet.’
Maartje
junior data analist
‘Ieder heeft een eigen expertise. Dat is fijn samenwerken omdat we heel snel en efficiënt kunnen opereren’
Daan
strategisch adviseur vervoer
‘Je komt als adviseur in verschillende rollen op verschillende plekken’
Wytze
senior adviseur doelgroepenvervoer

Dit bieden we

Afwisseling & initiatief

Wij bieden een afwisselende en zelfstandige baan binnen een professioneel team. Wij streven met veel energie uitdagende maar ook realistische doelen na en moedigen onze medewerkers aan eigen initiatieven naar voren te brengen.

Salaris

Een salaris van maximaal 5.200, afhankelijk van je ervaring en competenties (o.b.v. 40 uur) en een ruime pensioenregeling.

Vakantie en verlof

27 vakantiedagen per jaar (op basis van een fulltime dienstverband), natuurlijk 8% vakantiegeld, de mogelijkheid om nog 5 dagen extra bij te kopen en mogelijkheid tot deelname aan onze ATV-regeling.

Opleiding & ontwikkeling

Ruime doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie, maar ook binnen de groep. Onbeperkt toegang tot de online Concordis Academie met ruim 500 trainingen om ieder moment aan je persoonlijke en professionele skills te kunnen werken. En is er een individueel scholingsbudget van € 1.000 en 24 uur per jaar en tijd om te spenderen aan individuele opleidingswensen.

Thuiswerken & Reiskostenvergoeding

Je ontvangt een OV vergoeding of kilometervergoeding. Zijn er flexibele werktijden, mogelijkheid tot hybride werken en een thuiswerkvergoeding. Ook bieden wij een budget van € 550 voor de inrichting van je thuiswerkplek. En een vergoeding van € 10 per maand wanneer je (minimaal) twee keer per week met de fiets naar het werk gaat óf wanneer je sport in een sportschool of bij een sportvereniging.

Overige extra's

Je krijgt maximaal 1 verlofdag wanneer je je inzet voor een goed doel. Komt er een aanvulling tot 100% op het aanvullend geboorteverlof voor de partner. Krijg je een Macbook en iPhone in bruikleen. En staan we bekend om onze legendarische uitjes!

Sollicitatie en informate vacaturen Contractmanager Doelgroepenvervoer

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Hinke Swaans (h.swaans@forseti.nl) of Daan Stevens (d.stevens@forseti.nl), telefonisch te bereiken via 073 – 523 10 60.

Ben je al enthousiast en wil je direct reageren? Mail dan je cv en motivatie naar info@forseti.nl t.a.v. Hinke Swaans.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

mailenbellen met Hinke
scroll