Vacatures
menu

De week van team frontoffice

4 april 2023
Redactie
Forseti

Wat doen we bij Forseti eigenlijk zoal in een week? Maike en Nikki stellen zichzelf voor en nemen je mee in hun werkweek. 

Maike van Ballegooij en Nikki van Luijk vormen team frontoffice doelgroepenvervoer bij Forseti.

Even kennismaken

Maike: “Ik werk nu zo’n 2,5 jaar bij Forseti. Midden in coronatijd ben ik gestart op de frontoffice. Sinds kort krijg ik ook steeds meer consulententaken, om uiteindelijk door te groeien naar deze functie.

Ik ervaar het werken bij Forseti als heel positief. Het is een klein bedrijf met een hecht team. Het werk is gevarieerd en ik krijg de ruimte om mezelf te ontwikkelen binnen de functie. Dat miste ik bij mijn vorige werkgevers.”

Nikki maakte een aantal maanden geleden de overstap van retail naar het Mobiliteitsbureau bij Forseti. “Deze baan sprak me meteen aan omdat het enorm divers is. Geen enkele dag is hier hetzelfde. Je bent het eerste contact en dit spreekt me enorm aan. Daarnaast vind ik het ook leuk om iedere dag met mijn collega’s alles weer op rolletjes te laten verlopen.”

Planning en afstemming

Nikki: “Zeker in drukke periodes trappen we op maandag af met een weekstart. Wat staat er op de planning, wat heeft prioriteit en wie pakt wat op? Door de week heen hebben we nog een aantal korte overleggen om elkaar op de hoogte te houden van wat speelt. Zowel binnen team frontoffice, het Mobiliteitsbureau en heel Forseti.

Binnen het Mobiliteitsbureau hebben we koppels gemaakt. Zo ben ik een koppel met Erika die consulent is. En Maike werkt samen met onze andere consulent Linda. De opdrachtgevers waar we voor werken hebben we vervolgens verdeeld. Op deze manier kunnen we ons beter verdiepen in de opdrachtgevers en is de workload goed verdeeld.”

Maike: “Ik start in de ochtend meestal rond acht uur rustig op. Dan start ik met het scannen van de mailboxen van de gemeenten, zodat spoedmails direct opgepakt kunnen worden.”

De rest van de dag

Maike: “Onze ochtend is verder voornamelijk gevuld met het beantwoorden van inkomende telefoontjes en mails voor alle gemeenten.“

Nikki: “Tussendoor is het heel veel mailtjes beantwoorden met vragen van ouders en casussen van vervoerders doorzetten naar consulenten Linda en Erika. Zij beoordelen deze casussen en dragen vervolgens een passende oplossing aan. Een voorbeeld van een casus: een kind dat niet meer de taxibus in durft door een bedreiging van een andere ouder. De vervoerder zoekt eerst zelf naar een oplossing, als daar niets uitkomt dan kijken wij mee.”

Maike: “Op maandag om 12 uur hebben we ook een weekstart met het hele team van Forseti. Dan krijgt iedereen de kans om te vertellen waar hij of zij mee bezig is. Zowel zakelijk als privé.”

Elke dag is anders

Maike: “Ik krijg energie van de gevarieerde werkzaamheden en het continue bezig zijn. De dagen vliegen dan ook voorbij. Bij ons begint het proces van het leerlingenvervoer en we hebben daarom een grote verantwoordelijkheid. Door de diverse werkzaamheden is elke dag anders. De ene dag is het heel rustig, de andere dag weet je niet hoe je de dag moet indelen. Je moet dus snel kunnen schakelen, wat het werk weer uitdagend maakt.”

Nikki: “Je moet ook oplossingsgericht kunnen denken en begripvol zijn richting de ouders. Ik vind het leuk om mensen te helpen en uit te zoeken waar de knelpunten liggen. Het is onze taak om ouders die initieel bellen voor iets vervelends, uiteindelijk blij ophangen. Dat is mijn persoonlijke uitdaging.”

Ontwikkelen en niet blijven stilstaan

Nikki: “Ik ben nieuw in de branche, maar ik vind het ontzettend interessant. Ik ben nog lerende en dat spreekt me juist aan in deze functie. Iedere dag leer ik wel iets bij. Het geeft me veel energie en rust om te weten dat ik hier mezelf kan blijven ontwikkelen en dat ik in de toekomst niet blijf stilstaan.”

Maike: “Ik ben blij met alle ruimte die we krijgen om te groeien. Linda geeft mij steeds meer consulententaken. Dat houdt mijn werk uitdagend en zo krijg ik de kans om door te groeien naar consulent.

Spreekt zo’n werkweek jou wel aan?
Bekijk dan hier onze vacatures.

Terug naar overzicht
Gerelateerd

De Week van ons Mobiliteitsbureau

Wat doen we bij Forseti zoal in een week? Deze keer kijken we mee met ons Mobiliteitsbureau. Van het...

Gerelateerd

De week van Daan

Daan begon vlak voordat corona uitbrak in Nederland bij Forseti als strategisch adviseur vervoer. Ee...

scroll