Actualiteitenseminar
menu
Even kennismaken met

Over persoonlijk contact, betrokkenheid en familiegevoel

13 augustus 2024
Jeroen van der Linden
Accountmanager Doelgroepenvervoer

Jeroen van der Linden is sinds kort de nieuwe accountmanager bij Forseti. Met zijn uitgebreide achtergrond en ervaring in diverse sectoren brengt hij een frisse blik en nieuwe energie naar het team. Maar wie is Jeroen eigenlijk?

Samen met zijn vrouw en twee kinderen woont Jeroen in Tilburg. “Mijn vrouw werkt in het onderwijs en houdt zich bezig met hoogbegaafde kinderen,” deelt Jeroen. “Thuis zijn we druk bezig met de opvoeding van onze kinderen, wat uiteraard energie kost, maar vooral veel oplevert.” Naast zijn gezinsleven houdt Jeroen van sporten, motorrijden en qualitytime met zijn gezin, wat hem helpt een goede werk-privébalans te behouden.

Jeroens pad naar Forseti

Zijn carrière begon Jeroen bij een uitgeverij. “Ik heb op een bepaald moment gekozen om actief te worden in de uitgeefsector,” vertelt Jeroen. “Bij BCM in Eindhoven heb ik mijn eerste stappen gezet. Het was een informeel bedrijf, de synergie tussen de media- en evenementenkant bood veel mogelijkheden.” Na verschillende rollen, waaronder Sales Manager bij Sanoma door een overname, besloot Jeroen terug te keren naar BCM als Account Manager.

Na vele jaren in de uitgeefsector merkte Jeroen dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. “Ik wilde mezelf opnieuw uitvinden en vond dat het tijd was voor een verandering,” legt hij uit. Een kort uitstapje naar de etikettenbranch bracht nog niet de juiste voldoening. Via een oud-collega hoorde hij over Forseti en werd hij nieuwsgierig naar de mogelijkheden daar. “Het familiegevoel en de maatschappelijke missie van Forseti spraken me enorm aan,” zegt Jeroen. Dit leidde tot zijn beslissing om de overstap te maken naar Forseti, waar hij nu zijn vaardigheden en ervaring inzet als accountmanager.

Klantgericht en ervaren

Jeroen brengt een schat aan ervaring en vaardigheden mee naar Forseti. “Een van mijn sterke punten is het aanvoelen van mensen,” legt hij uit. “Ik kan snel een beeld vormen van hoe een gesprek zal verlopen en wat iemand nodig heeft.” Zijn commerciële ervaring, gecombineerd met een praktische aanpak, maakt Jeroen een waardevolle toevoeging aan het team. “Ik ben meer een doener dan een denker. Ik hou van actie ondernemen en dingen voor elkaar krijgen.”

Een hands-on benadering

Voor Jeroen staat de klant altijd centraal. “Het begrijpen van de behoeften van de klant is cruciaal,” zegt hij. “Ik geloof in snel schakelen en direct contact. Bellen is sneller dan mailen, en het persoonlijke contact maakt vaak het verschil.” Deze hands-on benadering past goed bij zijn nieuwe rol bij Forseti, waar hij al snel zijn plek heeft gevonden binnen het team.

Eerste Indrukken van Forseti

Jeroen is enthousiast over zijn eerste indrukken van Forseti. “Er is een sterke betrokkenheid van de medewerkers en iedereen werkt samen aan hetzelfde doel. Daarnaast zorgt de prettige sfeer voor de juiste energie.” Dit gevoel van samenhorigheid en de maatschappelijke missie van Forseti spreken Jeroen enorm aan. “Het idee dat er voor iedereen een vorm van vervoer mogelijk moet zijn, vind ik prachtig.”

Klaar voor de toekomst

Met zijn veelzijdige achtergrond, praktische aanpak en sterke klantgerichtheid is Jeroen een waardevolle aanwinst voor Forseti. Hij brengt niet alleen ervaring en vaardigheden mee, maar ook een nieuwe energie en een frisse blik. We kijken uit naar zijn bijdragen aan het team en zijn toekomstige successen bij Forseti.

Kies jij ook voor Forseti?

Ben jij geïnspireerd door Jeroens verhaal en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Forseti zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde en betrokken professionals die ons team willen versterken. Bekijk onze openstaande vacatures en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van ons team. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega!

Terug naar overzicht
Gerelateerd

Van Overleven naar Betekenis Geven in Leerlingenvervoer

Leerlingenvervoer is meer dan een busritje van huis naar school en weer terug. Achter de schermen zo...

Gerelateerd

Over glimlachen, samenhang en rust brengen

Natasja Govers is al een aantal maanden onderdeel van Team Forseti. Als kwaliteitsmedewerker onderzo...

scroll