Bekijk onze vacatures
menu
Artikelen
22. 03. 2017

Actualiteitenseminar leerlingenvervoer groot succes!

Forseti organiseerde op dinsdag 14 maart het actualiteitenseminar Leerlingenvervoer. Het actualiteitenseminar was wederom een groot succes en zorgde voor veel inspiratie bij de aanwezigen. Deelnemers vanuit diverse invalshoeken waren aanwezig en reageerde enthousiast over de presentaties en workshops. 

Het seminar vond plaats bij Perron 3 in Rosmalen, op een steenworp afstand van het voormalige kantoor van Forseti. Na het succes van het voorgaande jaar was er opnieuw voor gekozen om het actualiteitenseminar te laten plaatsvinden op één dagdeel gevolgd door een gezamenlijke netwerklunch waarbij alle deelnemers met elkaar in gesprek konden.

Het actualiteitenseminar werd geopend door Harald Faber, directeur van Forseti. Het programma bestond uit een plenaire sessie waarin door Arriva een presentatie werd gegeven over het stimuleren van openbaar vervoer als alternatief voor leerlingenvervoer. Na deze presentatie konden de deelnemers in twee verschillende workshops deelnemen. Hierbij kon gekozen worden uit workshops die ingingen op de volgende onderwerpen:

  • Financieel management
  • Draaiboek leerlingenvervoer
  • De wereld van het leerlingenvervoer door de bril van een chauffeur
  • De conversatietool

Na afloop van de workshops haalde Harald Faber plenair reacties op over de workshops en werd het actualiteitenseminar afgesloten door een gezamenlijke netwerklunch.

De diverse onderwerpen hebben de aanwezigen genoeg stof tot nadenken gegeven. Het was wederom een gevarieerde, gezellige en geslaagde dag die de aanwezigen positief heeft geïnspireerd. Zonder uw enthousiasme was deze dag nooit zo succesvol geweest!

De  datum voor het actualiteitenseminar van volgend jaar is al bekend!

Save the date: Actualiteitenseminar 2018: 13 maart 2018

Heeft u nog vragen over deze dag of wilt u zich alvast inschrijven voor het actualiteitenseminar voor het komende jaar? Neem dan contact op met Hanneke van de Ven via info@forseti.nl

Terug naar overzicht
scroll