Bekijk onze vacatures
menu
Films
03. 02. 2017

10 jaar Forseti

Tien jaar waarin onze betrokken medewerkers een bijdrage hebben geleverd aan het beheersen en slimmer organiseren van doelgroepenvervoer. Om dit te vieren heeft Forseti op 23 september jl. met een select gezelschap een workshop “regie op het doelgroepenvervoer en kleinschalig vervoer” georganiseerd.

Toekomst-TV: Een blik op 2024
De afgelopen 10 jaar is er veel veranderd in de wereld van het doelgroepenvervoer. Op onze verjaardag hebben we niet alleen terug gekeken, maar ook vooruit!

In aanwezigheid van de crew van Toekomst-TV zijn de deelnemers 10 jaar vooruit gereisd in de tijd. Daar aangekomen is door 4 groepen een schets gemaakt van de wereld van doelgroepenvervoer in 2024. De razendsnelle ontwikkeling van technieken, maar ook de sterk toegenomen behoefte en kracht om samen te werken en te leven laten bijzondere effecten zien op het vervoer. Na een uur is iedereen weer teruggestapt in 2014 en heeft in een speciale uitzending van Toekomst-TV verslag gedaan. Er liggen nog mooie uitdagingen voor ons de komende 10 jaar!

Terug naar overzicht
scroll