Bekijk onze vacatures
menu
Joanita Hoegen
Joanita Hoegen
Senior adviseur aanbestedingen / Coördinator Outsourcing Leerlingenvervoer

Na mijn studie (Commerciële Economie & Internationaal Management) ben ik heel toevallig in het personenvervoer terecht gekomen. Inmiddels heb ik veel kennis en affiniteit opgebouwd met deze vorm van dienstverlening. Met de ervaring dat ik heb opgedaan in het vervoer, heb ik bewust gekozen om de overstap te maken naar advies.

Een goede vertrouwensband met de klant is belangrijk. Je moet weten wat de wensen en behoeften zijn van de klant, wij kunnen hier dan goed op inspelen. Tevens is het belangrijk om de ontwikkelingen op de markt te blijven volgen. Wij kunnen dan onze klant voorzien van de laatste ontwikkelingen maar het is ook goed voor mijn eigen ontwikkeling.

De projecten waar ik aan werk vind ik leuk en voel me erg betrokken. Mijn kennis en ervaring deel ik graag met de klant. Ik wil een zo’n goed mogelijk advies geven over een bestek waar de klant weer een aantal jaren naar tevredenheid mee verder kan. Als dan aan het einde van een opdracht de klant met een goed gevoel terugkijkt naar het traject maar ook naar de toekomst, dan krijg ik daar weer energie van om verder te gaan.

In mijn vrije tijd doe ik te veel in eigenlijk te weinig tijd. Ik ben dan druk met mijn gezin, huis, tuin, fietsen en tennissen.

scroll