30. 01. 2017

Als klein jongetje ging ik met mijn opa vaak kijken naar de treinen die voorbijkwamen op het station in Geldrop waar ik ben opgegroeid. Misschien dat daar mijn interesse in het vervoer en mobiliteit van mensen is ontstaan. Later ben ik in ieder geval de studies Verkeerskunde en Sociale Geografie gaan doen en heb deze afgerond. Sinds 2014 ben ik bij Forseti dagelijks gemotiveerd bezig om vervoer voor ons allen beter, slimmer, mooier en beter betaalbaar te maken. Want vervoer is voor iedereen een belangrijke voorwaarde is om te werken, naar school te gaan familie en vrienden te bezoeken en andere leuke dingen te doen!

Ik vind het belangrijk oog te hebben voor details maar zeker ook breder over mobiliteit na te denken en relaties tussen thema’s te leggen. Lastige en complexe vraagstukken structureren en vervolgens in een prettige samenwerking met collega’s en opdrachtgevers oplossingen voor de toekomst bepalen is mijn kracht.

In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd met mijn gezinnetje en vrienden en familie, het liefst gecombineerd met lekker eten en drinken. Ook ben ik graag bezig in de tuin en in en rond huis.