Bekijk onze vacatures
menu
Harald Faber
Harald Faber
Directeur Forseti

Tijdens gesprekken en discussies met mensen, ben ik het liefst op zoek naar tegenstellingen die ervoor zorgen dat we niks over het hoofd zien. We zijn dan bewust bezig om samen nieuwe kansen te creëren. Dit geeft mij energie om kansen bij verschillende processen zowel privé als zakelijk goed te benutten.

Ik vind het een uitdaging om nieuwe ontwikkelingen in gang te zetten, kansen te ontplooien en nieuwe werkterreinen te verkennen. Daarin word ik gedreven door het neerzetten van resultaten in een mensgerichte organisatie met en voor onze klanten. Het ontdekken van de drijfveren van anderen en deze dan combineren met die van jezelf geeft de mooiste combinaties!

Forseti heb ik zelf mogen ontwikkelen tot wat het nu is. De plek, organisatie, mensen, passie, inhoud en beleving die we met z’n allen neerzetten maakt mij iedere dag weer trots om hieraan mee te mogen werken.

In mijn vrije tijd doe ik het liefst veel met leuke mensen. Allereerst geniet ik heerlijk van de momenten met mijn gezin waarin we samen op pad gaan en avonturen beleven. In de zomer zijn de weekenden gevuld met tennis en hockey maar ben ik ook graag fysiek bezig in de tuin.

scroll