Bekijk onze vacatures
menu
Actueel
29. 03. 2018

Actualiteitenseminar leerlingenvervoer groot succes!

Ook dit jaar heeft Forseti het actualiteitenseminar Leerlingenvervoer georganiseerd. Deze vond plaats op dinsdag 13 maart op de inmiddels bekende locatie Perron 3 in Rosmalen. Voor het derde jaar op rij hebben wij gekozen voor een seminar op één dagdeel met een aansluitende netwerklunch. Een formule die door de aanwezigen zeer wordt gewaardeerd. Het was wederom een dag met veel afwisseling en genoeg ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en om, zeker niet onbelangrijk, weer eens bij te praten

Het programma bestond uit een plenaire sessie waarin door AKD een presentatie werd gegeven over de Algemene Verordening Persoonsgegevens die op 25 mei aanstaande in werking treedt. Na deze presentatie konden de deelnemers aan twee verschillende workshops deelnemen. Hierbij kon gekozen worden uit workshops die ingingen op de volgende onderwerpen:

De workshop “Moeilijke gesprekken” kon op het laatste moment helaas door omstandigheden niet doorgaan. Aangezien hier vooraf veel belangstelling voor was, hebben wij de spreker, Ewout Bomert van De Verbindende Factor, voor volgend jaar weten te boeken. De eerste workshops voor volgend jaar zijn dus een feit! Ook Jeroen Peters heeft de datum voor volgend jaar al in zijn agenda staan.

Voorafgaand aan de lunch werd plenair nog even stilgestaan bij de punten die de aanwezigen zeker mee zouden nemen naar aanleiding van deze dag. Het was dus wederom een gevarieerde, gezellige en geslaagde dag die de aanwezigen positief heeft geïnspireerd!

 

Save the date: 12 maart 2019

Heeft u nog vragen over deze dag of wilt u zich alvast inschrijven voor het actualiteitenseminar voor het komende jaar? Neem dan contact op met Hanneke van de Ven via info@forseti.nl

Terug naar overzicht
scroll