Vacatures
21. 05. 2020

Forseti te Den Bosch heeft een vacature:

frontoffice medewerker doelgroepenvervoer

20 tot 24 uur verdeeld over minimaal 4 werkdagen per week

frontoffice medewerker doelgroepenvervoer

20 tot 24 uur verdeeld over minimaal 4 werkdagen per week

Forseti – onderdeel van Concordis Groep – is een onafhankelijke adviesorganisatie die de publieke sector begeleidt, adviseert en ondersteunt bij de beleidsvorming en -uitvoering, aanbesteding en contractmanagement van het doelgroepenvervoer.

Wij willen onze opdrachtgevers adviseren en ondersteunen; bewust van de impact op de maatschappij, bewogen door de materie en met een oprechte betrokkenheid naar alle belanghebbenden.

Functieomschrijving frontoffice medewerker doelgroepenvervoer

Als frontoffice medewerker doelgroepenvervoer ben je werkzaam in het team Outsourcing binnen Forseti. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, regio’s en zorginstellingen. Forseti neemt van diverse gemeenten de specialistische en uitvoerende taken van het leerlingenvervoer over. Jij houdt je bezig met de ondersteuning van dit traject.

Je staat dagelijks in contact met ouders/verzorgers en andere directbetrokkenen, zoals vervoerders, scholen, gemeenten, zorgverlenende instanties en zorginstellingen. Vanuit jouw rol ben jij het eerste aanspreekpunt en dus een belangrijke spil binnen het team.

Je verwerkt ontvangen informatie en mutaties leerlingenvervoer in de daarvoor bedoelde systemen. Je bewaakt de verschillende mailboxen en handelt, waar nodig, mails af. Je controleert of de ontvangen aanvragen compleet zijn en vraagt eventuele ontbrekende documenten op om de aanvragen compleet te maken. Dit is een belangrijke taak, zodat de consulenten binnen het team de ontvangen aanvragen in behandeling kunnen gaan nemen. Daarnaast houd je je bezig met overige voorkomende ondersteunende en administratieve werkzaamheden.

Naast de outsourcingsprojecten opereer je in het brede team van Forseti en kun je betrokken worden bij adviestrajecten waarbij (inhoudelijke) ondersteuning nodig is.

Als frontoffice medewerker doelgroepenvervoer voldoe je aan het volgende profiel:

• mbo+ werk- en denkniveau;
• kennis van en/of ervaring met doelgroepenvervoer is een pre;
• kennis van Excel;
• teamplayer met een proactieve houding die houdt van aanpakken;
• accuraat en verantwoordelijk;
• ordelijk, systematisch en gestructureerd;
• een plezierige open communicatiestijl;
• minimaal 4 dagen per week beschikbaar is een vereiste.

Forseti biedt

Wij bieden een afwisselende en zelfstandige baan binnen een professioneel, gedreven en gezellig team. Wij streven met veel energie realistische, maar uitdagende doelen na en moedigen onze medewerkers aan open te zijn en hun suggesties naar voren te brengen. Naast een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Forseti een collegiale werkomgeving, een fijne en ontspannen werksfeer en ruime mogelijkheden om je capaciteiten te ontplooien. Dit betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband.

Wij hechten veel waarde aan de motivatie bij jouw cv. We willen je dan ook uitdagen om hierin zo duidelijk mogelijk te omschrijven waarom jij denkt de persoon te zijn die wij zoeken.

Solliciteren op de vacature frontoffice medewerker doelgroepenvervoer?

Ben jij een gedreven en secure teamspeler met oog voor detail? Reageer dan door je cv en motivatie te mailen naar info@forseti.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Terug naar overzicht