Vacatures
18. 04. 2019

Consulent doelgroepenvervoer

minimaal 24 uur

Ben jij een ambitieuze professional die ervan overtuigd is een bijdrage te kunnen leveren aan diverse projecten in het doelgroepenvervoer?

Forseti heeft een vacature voor minimaal 24 uur per week als consulent doelgroepenvervoer voor ons kantoor in Den Bosch.

De functie

Binnen deze uitdagende functie speel je een proactieve rol in de diverse projecten in het doelgroepenvervoer. Je hebt dagelijks contact met ouders en andere directbetrokkenen, zoals vervoerders, scholen, gemeenten, zorgverlenende instanties en zorginstellingen.

Als Consulent doelgroepenvervoer ben je werkzaam in het team Outsourcing binnen Forseti. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, regio’s en zorginstellingen. Forseti neemt van diverse gemeenten de specialistische en uitvoerende taken van het leerlingenvervoer over. Deze werkzaamheden zullen grotendeels op jouw bordje terecht komen.

Je behandelt aanvragen en mutaties leerlingenvervoer in de daarvoor bedoelde systemen. Bij het nemen van een besluit is het van belang dat je oog hebt voor de verschillende stakeholders én geldende Verordeningen en beleidsregels. Daarnaast bewaak je de tijdigheid en voortgang in de communicatie tussen opdrachtgevers en vervoerders.

Naast de outsourcingsprojecten opereer je in het brede team van Forseti en word je betrokken bij adviestrajecten waarbij (inhoudelijke) ondersteuning nodig is.

Het profiel

  • hbo werk- en denkniveau;
  • teamplayer met een proactieve houding die houdt van aanpakken;
  • scherp analytisch vermogen;
  • accuraat en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • kennis van Excel;
  • een plezierige open communicatiestijl;
  • praktijkgericht, prikkelend, toekomstgericht en integer;
  • bereidheid om cursussen te volgen m.b.t. Leerlingenvervoer;
  • minimaal 4 dagen per week beschikbaar is een vereiste;
  • je kunt, naast de werkzaamheden op ons kantoor, ook ingezet worden in detacheringsklussen op locatie bij een van onze opdrachtgevers.

De organisatie

Forseti – onderdeel van Concordis Groep – is een onafhankelijke adviesorganisatie die de publieke sector begeleidt, adviseert en ondersteunt bij de beleidsvorming en -uitvoering, aanbesteding en contractmanagement van het doelgroepenvervoer.

Wij willen onze opdrachtgevers adviseren en ondersteunen; bewust van de impact op de maatschappij, bewogen door de materie en met een oprechte betrokkenheid naar alle belanghebbenden.

Het aanbod

Wij bieden een afwisselende en zelfstandige baan binnen een professioneel, gedreven en gezellig team. Wij streven met veel energie realistische, maar uitdagende doelen na en moedigen onze medewerkers aan open te zijn en hun suggesties naar voren te brengen. Naast een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Forseti een collegiale werkomgeving, een fijne en ontspannen werksfeer en ruime mogelijkheden om je capaciteiten te ontplooien. Dit betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?

Reageer dan snel! Wil je eerst nog iets vragen over de functie of onze organisatie? Stuur een mail of bel (073-5231060) .

Terug naar overzicht